Lycian Way (5)

Door: Leen

Blijf op de hoogte en volg Wandelende

16 April 2024 | Turkije, Kabak

Lycian Way 5

Na gisteravond eerst de zonsondergang te hebben meegemaakt op een prachtige plek, hebben we een goede nacht gehad. Rond 6 uur Adem geappt of die al wakker was. We zaten samen rond die tijd op het terras te wachten op koffie. Na om 7.45 een heerlijk ontbijt te hebben voorgeschoteld, zijn we rond 9 uur vertrokken. Er stond vandaag een zware hike op ons te wachten, toen we net opweg waren en we een pad in moesten gaan werden we gewaarschuwd dat het eenmoeilijke klim was.Dat klopte helemaal, soms moesten we ons met touwen omhoog hijsen en gingen langs ravijnen met een klein looppad. Toen we na een uur eindelijk op de top waren was er wel een momentje dat we het eerste stuk gehaald hadden.

Het tweede stuk was ook niet makkelijk. Ik ging zelf nog een keertje onderuit toen mijn backpack bleef haken toen ik onder een boom door ging. Gelukkig stond Adem klaar om me te verbinden en jodium, maar met een klein schaafwondje was dat niet nodig zoals gisteren met de schaafwondjes van hem. [e-1f600]

Toen we aankwamen met het hotel waren we blij verrast met het zwembad. We leerde ook groep kennen van mensen Denizli ook kwamen in contact met bejaard stel uit Leiden. Waren ook aan het wandelen hier, respect.

Straks gezamenlijk eten hier. Het was weer een topdag vandaag, als er één doorheen zit wordt die door de groep gesteund, klasse.

Nu twee dagen genieten bij het zwembad, morgen misschien een klein stukje hardlopen

Groet van de groep uit Kabak.

• 16 April 2024 - 19:35

Danny:

Heb genoten van jullie mooie fotos, ziet er allemaal prachtig uit. Jullie hebben het verdiend om ff lekker bij te komen morgen.....

Groetjes [e-1f4aa][e-1f3fc]

• 16 April 2024 - 19:50

Henri:

Hele mooie foto's nu lekker 2 dagen relaxen.

• 16 April 2024 - 20:05

Pim:

Mooie foto’s Leen en jullie zijn een prima team volgens mij. Het is zeker geen makkie als ik je verhaal lees. Rust lekker uit en nog veel wandelplezier gewenst toppers!

• 16 April 2024 - 20:15

Gokay:

Goed bezig mannen. Petje af en respect [e-1f44d][e-1f3fb][e-1f44d][e-1f3fb][e-1f91b][e-1f3fb][e-1f91b][e-1f3fb]

• 16 April 2024 - 20:19

Leni Van Spronsen.:

Wat een kanjers, wat een fantastische reis. Leuk om de foto's te zien. Jaloers om het mooie weer. Succes met jullie volgende traject.

• 16 April 2024 - 22:01

Roel Gort:

Nou Leen, wat een pittige, uitdagende en prachtige tocht.

Heerlijk om nu twee dagen te ontspannen en te relaxen aan het zwembad en zo te zien op de foto's ook aan zee. Geniet ervan.

Ook leuk om te zien: korte broeken!

En voor de komende dagen: doe voorzichtig

• 17 April 2024 - 08:27

Aart Aarden :

Mooie tocht leen en prachtige foto’s! Gelukkig dat het onderuitgaan geen nadelige gevolgen voor je heeft!

Geniet van de twee dagen rust en heel veel wandelplezier de komende tijd!

groetjes, Aart !

• 17 April 2024 - 10:07

An Spaans:

Wat een toppers zijn jullie , genoten van jullie verslagen .

Leuk om mee te genieten .Veel sucses!